GOED SCHILDERWERK IS ONS HEILIG

HET BESTE RESULTAAT IN SPUIT- EN SCHILDERWERK

Wanneer u een schilder van Heiligers Schilderwerken in huis haalt, weet u zeker dat uw schilderwerk goed wordt uitgevoerd. We werken snel en secuur, met de beste materialen, voor een opperbest en egaal resultaat. Wij zijn gespecialiseerd in spuitwerk, maar ook de meer traditionele werkwijzen als sausen hebben wij perfect onder de knie. Uw schilderwerk was nog nooit zo strak! 


Eerst zien dan geloven? Bekijk dan onze projecten hieronder. Kijk bijvoorbeeld eens naar een prachtig oud pand dat door ons strak in de lak is gezet, of een keuken die wij weer nieuw leven hebben ingeblazen. Buitenwerk zien? Ook daar hebben we mooie foto's van. Wanneer mogen we bij u beginnen? Neem snel contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

NEEM CONTACT MET ONS OP

PROJECTEN VAN HEILIGERS SCHILDERWERK UIT AMERSFOORT

ALLROUND, SNEL EN ACCURAAT

Zoals u ziet kunt u bij Heiligers Schilderwerken uitgaan van een perfect resultaat. Goed schilderwerk is en blijft ons heilig! Kies daarom de vakmannen van Heiligers Schilderwerken uit Amersfoort voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Bel 06 - 50 99 69 89, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN